MOVE 2023. III Festival Internacional de las artes del movimiento en Canarias. Tenerife

Teneriffa

Toteutunut tapahtuma

6 to 8 June

Islas

Teneriffa

Descripción del evento

"Liikuntataide on edelleen yksi valituista suhteista. Ihminen on aina käyttänyt rytmistä tai arytmista liikettä yhdistääkseen kunkin aikakauden vallitseviin ilmenemismuotoihin aina tansseista, jotka liittyvät uskomuksiin suojelemisesta ja uhrauksesta Äiti Maalle, nykyhetkeemme, jolloin se ilmenee ihmisissä tavalla tai toisella luoden liiketaiteen tyyleihin liittyvät identiteetit.

Liiketaiteet jatkavat tieteenalojen laajentamista yhä nykyaikaisemmalla tavalla. Vaativimmista ja klassisimmista tyyleistä ei jätetä huomiotta klassisin versio, jossa eri koulujen kurinalaisuus määrää taiteilijan.

Viime vuosikymmeninä nykyaikaisimmat käsitteet ovat ottaneet syrjään klassisimpien tieteenalojen joukossa, ja liiketaiteen käsityksessä on tapahtunut paradigmamuutos.

Näin perustettiin MOVE CANARIAS, joka juhlii kolmatta painostaan ​​vuonna 2023. Hän on esiintynyt Lanzarotella, Teneriffalla, Gran Canarialla ja La Palmassa ja joka pyrkii syventymään liiketaiteen ehdotuksiin kiinnittäen tässä painoksessa erityistä huomiota koulutukseen ja olemiseen. Kanariansaarten vierailijoita ja paikallisia kiinnostava johtava kansainvälinen avoin tila, joka sijaitsee saarten eri kaupungeissa ja antaa näin ehdotuksille moniarvoisuuden.
"

Kategoria

Categoría del evento

Festivaalit

Ikä

Hinta

Tämä tapahtuma on ilmainen

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React