Usein kysyttyä tai Kiinnostavia linkkejä

Olemme ponnistelleet intensiivisesti, jotta voisit matkustaa saarille parhaissa mahdollisissa turvallisuus-, hygienia- ja laatuolosuhteissa. Jos aiot matkustaa saarille lähitulevaisuudessa, täältä löydät sinua kiinnostavaa tietoa.

1. Onko kasvosuojus pakollinen Kanariansaarilla?

Contenido

Maskin käyttö ei ole pakollista saarilla, kuten ei muuallakaan Espanjassa. Jokainen voi itse vastuullisesti päättää sen käytön tarkoituksenmukaisuudesta.

2. Onko testin tekeminen pakollista myös silloin, kun lähtee Kanariansaarilta?

Contenido

Ei, mutta on mahdollista, että kotimaassasi vaaditaan sitä. Suosittelemme, että varmistat aina lähtömaasi vaatimukset ja suositukset.

3. Ja voinko tehdä testin Kanariansaarilla ennen lähtöäni paluumatkalle?

Contenido

Totta kai, Kanariansaarilla on ensiluokkaiset terveydenhuoltovalmiudet. Saat majoituspaikastasi tietoa lähimmästä toimipaikasta, jossa voit tehdä tyyppihyväksytyn diagnoositestin.

4.Mitä turvatoimenpiteitä on lentokentällä ja/tai lentokoneessa?

Contenido

Kasvonsuojainten käyttö ei ole enää pakollista lentokentällä eikä lentomatkan aikana.

Suosittelemme turvatarkastuksen tekemistä verkossa. Näin vältät tarpeettomat toimenpiteet lentokentällä. 

5.Voinko liikkua vapaasti eri saarilla?

Contenido

Totta kai, yksi suuri etu Kanariansaarille matkustamisessa on se, että voit tutustua useaan saareen saman matkan aikana. Saaret poikkeavat toisistaan suuresti, ja näin matkasta tulee paljon kiinnostavampi.

Tällä hetkellä siirtyminen saarelta toiselle on toiminnassa täysimääräisesti. Kaikkien saarien välillä on toiminnassa päivittäiset ja ongelmattomat yhteydet, sekä lentäen että laivalla.   Binter ja Canaryfly ovat saarien välillä liikennöiviä lentoyhtiöitä ja Fred Olsen , ArmasBiosfera Express ja Líneas Romero ovat vastaavia laivayhtiöitä.

6. Mitä minun tulee tehdä, jos minulla ilmenee oireita Kanariansaarilla oleskelun aikana?

Contenido

Jos sinulla on oireita, kuten yskä, kuume, hengitysvaikeudet tai yleinen huonovointisuus, eristäydy majoituspaikkaasi ja soita numeroon 900 112 061 , josta saat ohjeita ja josta sinut voidaan ohjata asianmukaiseen terveyskeskukseen. +34 922 842 279 ja +34 928 846 579 kansainväliset puhelut.

On myös suositeltavaa, että soitat, jos olet riskiryhmässä (immuunivaste heikentynyt, raskaana tai yli 60-vuotias)

Muista, että kaikissa saarten terveyskeskuksissa tulee käyttää kasvosuojainta ja välttää pintoihin koskettamissa käsin. 

Contenido