Arenas Blancas

El Hierron ainoa valkoinen hiekkaranta

Nimi on kuvaava tälle 50 metriä pitkälle Fronteran maaseutupuiston lounaisosassa sijaitsevalle poukamalle, sillä se on El Hierron saaren ainoa valkohiekkainen ranta. Se on muodostunut rannan tuliperäisiin kiviin törmäävien aaltojen aiheuttaman eroosion syövyttämistä merivirtojen tuomista simpukankuorista. Huolimatta siitä, että kyseessä on merelle avautuva aallokkoinen poukama, paikka ei ole vaarallinen. Yleensä ranta on rauhallinen ja täydellinen yksityisyydestä nauttiville uimareille.

Neitseellinen poukama seikkailunhaluisille

Arenas Blancasin ranta on kaikkea mitä neitseelliseltä rannalta voi odottaa: pieni ja vaikeapääsyinen, koska sille ei pääse julkisilla kulkuvälineillä. Ranta on erityinen, auto on jätettävä kauemmaksi ja rannalle on mentävä jalan tai nelivetoisella autolla Paikka on ihanteellinen matkailijoille, jotka nauttivat villistä luonnosta ilman palveluita tai rantabaaria, valmistelevat mielellään oman piknikin ja vievät roskat mukanaan. Viitteenä El Hierron saaren sairaala sijaitsee 58 km:n ajomatkan päässä.

Pituus
50 m
Sin vigilancia
Oleaje moderado
Localidad
Tacoronte

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
7
9
262
10045