Cala de Timijiraque

Rentoa rantaelämää hyvin lähellä La Estacaa

Luonnonystävät voivat nauttia tästä käytännöllisesti katsoen koskemattomasta rannasta muutaman metrin päässä Puerto de la Estacasta. Pienen tunnelin kautta kuljettua saavutaan tälle paikallisten asukkaiden poukamaksi kutsumalle alueelle. Sille on ominaista sen omalaatuinen musta hiekka. Kesäisin tämä ranta on yksi suosituimmista uimapaikoista, kun taas talvella meren voimakkaat aallot tekevät siitä erityisen halutun lainelautailijoiden keskuudessa.

Lepoa, kävelyä ja lasten leikkiä

Timijiraquen ranta on 350 metriä pitkä ja 20 metriä leveä ja se on yksi El Hierron saaren suurimmista hiekkarannoista. Voimakas meri luo ristiriitaisen ilmapiirin seesteisen rannan kanssa. Alue on ainutlaatuinen paikka levätä. Täällä voi myös käyskennellä hyvin hoidetulla kävelykadulla, kun taas perheen pienimmät viihtyvät leikkikentällä.

Pituus
350 M
Parking
Showers
Public transport
Sin vigilancia
Oleaje moderado
Localidad
Timijiraque
Uimisessa noudatettava varovaisuutta

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
7
9
262
262
10045