Las Playas

Yllättävä maisema El Hierron kaakkoisosassa.

Las Playasin luonnonmuistomerkki koristaa yhtä El Hierron yllättävimmistä maisemista: Kanarian saariston nuorimpaan saareen vaikuttaneiden massiivisten maanvyörymien jättämät valtavat jäljet saaren kaakkoisrannikolla. Tuloksena on valtava, yhdeksän kilometriä pitkä ja yli tuhat metriä korkea merelle päin avautuva salaisen ja seesteisen ilmapiirin tarjoama amfiteatteri. Sen sijainti kaukana kaupungeista ja kylistä tekee siitä ihanteellisen kohteen rauhalliseen lomailuun.

Näkymät Bonanzan kalliolle ja Parador Nacional de Turismolle

Näkymät tähän suureen puoliympyrän muotoiseen laaksoon ovat huikeat sekä huipuilla sijaitsevilta Las Playasin ja Isoran näköalapaikoilta, että alhaalla olevilta pikkukivirannoilta, joiden mukaan paikka on nimetty. Merestä laaksoon päin suuntautuneena kohoaa kuuluisa Bonanzan kallio, joka on mielikuvia herättävä tuliperäinen kivimuodostelma ja nykyään saaren luonnollinen symboli. Merenpinnan tasolla sijaitsee Espanjan valtion ylläpitämä ylellinen Parador Nacional El Hierro -hotelli. Laakso on rauhallinen, vaikka se sijaitsee vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä saaren pääsatamasta La Estacasta.

Public transport
Sin vigilancia
Oleaje moderado
Localidad
Valverde
Uimisessa noudatettava varovaisuutta

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
7
9
262
10045