Corralejo Viejo

Helppopääsyinen ja rauhallinen ranta Fuerteventuralla
Vietä päivä Fuerteventuran pohjoisosassa sijaitsevan Corralejo Viejon rannalla, jossa kaikki voivat nauttia merestä ja auringosta. Tämä viihtyisä ranta on helppopääsyinen ja turvallinen: turkoosi vesi on lähes yhtä tyyni kuin uima-altaassa. Tämän poukaman tyyneys takaa rentoutumisen lasten juostessa hiekalla ja ottaessa kaiken irti lomastaan Fuerteventuralla.
Ostosmahdollisuuksia ja kätevä pysäköintialue rannan vieressä
Corralejon turistialueella sijaitsevan ranta-alueen kulkutiet ja luiskat helpottavat hiekalle pääsyä lastenrattaiden kanssa tai pyörätuolilla liikkuville. Rannalla on varta vasten ihmisiä, jotka auttavat liikuntarajoitteisia nauttimaan rentouttavasta päivästä Corralejo Viejon rannalla. Käytettävissä on WC:itä, suihkuja ja pysäköintialue. Lisäksi rannan vieressä olevalla rantakadulla on useita kahviloita ja kauppoja.
Length
129 m
Accessible
Family friendly
Hammok sunshade
Nudist zone
Public transport
Localidad
Corralejo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
4
9
262
262
10045