Costa Calman ranta

Kaksi kilometriä turistirantaa La Lajitan lähellä

Fuerteventuran eteläosassa lähellä La Lajitan kaupunkia sijaitsee Playa de Costa Calma eli Costa Calman ranta, joka tarjoaa kahden kilometrin pituudelta valkoista hiekkaa ja virkistävää, turkoosia vettä. Sen idyllinen rantaviiva kutsuu kävelylle hiekalle ihailemaan vaikuttavaa näköalaa rannikolle, joka on täynnä vuosien eroosion silottamia, okranvärisiä vuoria. Hotellien ja huoneistojen tuulelta suojaamalla rannalla pulahdus veteen on vain muutaman hiekkaisen askeleen päässä hotellin terassilta tai uima-altaalta.

Valkoinen hiekkaranta ja vesiurheilumahdollisuuksia Fuerteventuralla

Costa Calman ranta on vain yksi monista kaistaleista, jotka yhdistyvät laskuveden aikana. Pohjoisosassa on kaksi pientä perherantaa. Tuulen yltyessä eteläosa on täydellinen paikka surffaukseen ja purjelautailuun. Eri majoitusvaihtoehdot rannan tuntumassa takaavat erinomaisen kirjon palveluita, kuten vuokrattavana olevia aurinkotuoleja ja -varjoja, hengenpelastajat ja runsaasti aktiviteetteja vedessä. Rannalle johtavaa tietä reunustaa paikallinen kasvillisuus, joka tekee Costa Calmasta aidon keitaan valkoisen hiekan keskellä.

Pituus
2190 m
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Tourist info
Todo el año
Viento
Aguas tranquilas
Localidad
Jandía

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
4
10
262
262
10045