El Castillon ranta

Suojaisan lahden tyyni vesi Caleta de Fustessa

Fuerteventuran saarella Caleta de Fustessa on ranta, jolla voit rentoutua Kanarian auringon alla. El Castillo on rauhallinen ranta, jota perinteisesti käyttivät Puerto del Rosarion asukkaat. Turvallisella rannalla on hienoa kultaista hiekkaa ja tyyni vesi vuoden ympäri sen sijainnin ansiosta pienellä lahdella. Ihanteellinen rentouttavalle lomalle Atlantin valtameren vieressä.

Turistiranta Fuerteventuran lentokentän lähellä

El Castillon ranta sijaitsee vain 10 minuutin matkan päässä Fuerteventuran lentokentältä. Ranta on nimetty läheisen 1700-luvun historiallisen linnoituksen mukaan. Tämä turistiranta on suosittu myös perheiden keskuudessa sen erinomaisten palveluiden vuoksi, joihin kuuluu aurinkotuolien ja -varjojen vuokraus, pysäköintimahdollisuus, bussipysäkki, taksitolppa sekä ostoskeskukseen johtava rantakatu, jolla on ravintoloita ja huoneistoja. Venesataman läheisyyden ansiosta kävijät voivat purjelautailla, uida merileijonien kanssa tai tutkia merenpohjaa sukellusretkellä.

Pituus
600 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Viento
Oleaje fuerte
Localidad
Antigua
Uimisessa noudatettava varovaisuutta

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
4
9
262
262
10045