Esquinzo Butihondon ranta

Puoliurbaani ranta, jossa nudismi on yleistä
Esquinzo Butihondon ranta sijaitsee lähellä Esquinzo Butihondon asuinaluetta suuren lomakaupungin Morro Jablen pohjoisosassa. Lähes kolmen kilometrin pituinen puoliurbaani ranta on jaettu eri osiin, jotka mahdollistavat laajat suojaisat ja rauhalliset alueet, vaikka kyse onkin turistialueesta. Tästä syystä saaren eteläosassa sijaitseva ranta soveltuu erinomaisesti niin nudismiin täydellisessä yksityisyydessä, auringonottoon kuin vesiurheilulajien harrastamiseenkin.
Kultainen hiekka ja tyyni turkoosi vesi Morro Jablen vieressä
Esquinzo Butihondo on kultainen hiekkaranta, jossa on tyyni sininen vesi. Saatavilla on erilaisia palveluita, joiden ansiosta voit viettää rannalla koko päivän, kuten aurinkotuolien ja -varjojen vuokrausta sekä suihkut ja WC:t. Pitkin rantaa on siroteltu useita pieniä baareja, joissa voit ruokailla meren äärellä, sekä vesiurheiluvälineiden vuokrausta ja vesiurheilukursseja tarjoavia kojuja. Saatavilla on myös laaja valikoima hotelleja ja huoneistoja. Rantaan on hyvät kulkuyhteydet, sillä paikan päällä on pysäköintialue ja Morro Jablesta on rannalle bussiyhteys.
Length
3 km
Accessible
Hammok sunshade
Nudist zone
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Localidad
Jandía

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
4
9
262
262
10045