La Conchan ranta, El Cotillo

Yksi Fuerteventuran tunnetuimmista rannoista

Fuerteventuran koillisosassa sijaitsevat rannikkokylä El Cotillon rannat. Pohjoisessa ne muuttuvat perheystävällisten, valkohiekkaisten, turkoosivetisten poukamien sarjaksi. La Conchan ranta on yksi näistä poukamista, ja se on yksi Fuerteventuran tunnetuimmista kauneutensa, laatunsa ja rauhallisuutensa vuoksi. Ranta sijaitsee lähellä kylää, minkä ansiosta voit mennä helposti nauttimaan upeasta merinäköalasta ja huikeista auringonlaskuista, joiden aikana taivas muuttuu okrasta violetiksi muutamassa minuutissa.

Valkohiekkainen poukama koko perheelle El Cotillossa

La Conchan rannalla on lempeät aallot sen luonnollisen hevosenkengänmuotoisen riutan ansiosta. Tuulen yltyessä paikallisten asukkaiden vulkaanisesta kivestä rakentamat pienet, pyöreät "corralitos"-seinämät ovat täydellinen pakopaikka. Laskuveden aikaan perheen pienimmät voivat leikkiä turvallisesti kiviin muodostuvissa lammikoissa. Hyvin lähellä rantaa on pysäköintialue ja hengenpelastajan palvelut, ja lähistöllä on myös huoneistoja ja ravintola.

Pituus
220 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Tourist info
Viento
Aguas tranquilas
HLBTI
Localidad
El Cotillo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
4
9
262
262
10045