La Guirra

Täydellinen ranta perheen pienimmille
La Guirran ranta sijaitsee aivan Caleta de Fusten vieressä, joten tämän suositun lomakohteen palvelut ovat hyvin lähellä. Fuerteventuran itärannikolla sijaitseva ranta on yksi saaren suosituimmista rannoista pienille lapsille, koska meri on niin tyyni, että lapset voivat leikkiä ja polskia turvallisesti koko päivän. Seitsemänsataa metriä hienoa valkoista hiekkaa tekee tästä rannasta täydellisen paikan hauskalle päivälle auringossa.
Amfibiotuolien palvelu Fuerteventuralla
Rannalla on käytettävissä aurinkotuoleja ja -varjoja sekä pysäköintialue. Rannalla on myös hengenpelastajia sekä uivia amfibiotuoleja, joiden avulla liikuntarajoitteiset henkilöt voivat nauttia merestä täysin. La Guirran rannan aluetta ympäröi maisemoitu, vanhoin kalkkiuunein koristeltu rantakatu. Se yhdistää rannan Caleta de Fusten keskustaan, jossa on monenlaisia vapaa-ajan viettopaikkoja ja ravintoloita.
Length
700 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Public transport
Localidad
Antigua

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
4
9
262
262
10045