Matas Blancas

Autio ranta

Täydellistä rauhaa etsiville Fuerteventuran saaren itärannikolla eristyksissä oleva Matas Blancasin ranta tarjoaa paikan rentoutua kultaisella hiekalla ja turkoosissa vedessä. Vaikka suurin osa tästä rannasta on kivinen, on sen eteläisessä osassa mahdollista levittää pyyhe myös hiekalle.

Ihanteellinen purjelautailuun

Tälle purjelautailijoiden suuresti arvostamalle rannalle pääsyä varten tulee ajaa kohti Costa Calmaa ja juuri ennen perille tuloa kääntyä merta kohti menevälle hiekkatielle liikenneympyrässä, jossa on suuri tuulimyllyjä muistuttava monumentti.

Pituus
1500 m
Todo el año
Viento
Rauhalliset vedet
Localidad
Costa Calma

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
4
9
262
10045