Morro Jablen ranta

Eksoottinen ranta lähellä erinomaisia ostosmahdollisuuksia Fuerteventuralla
Morro Jablen suurella matkailualueella Fuerteventuran eteläosassa sijaitsee valtava valkoinen hiekkaranta, jonka tyyni vesi hohtaa turkoosin ja smaragdin sävyissä. Kyseessä on Morro Jablen ranta, joka ulottuu pohjoisen Las Gaviotasin rannalta etelän rannikkokaupungin Morro Jablen keskustaan. Kilometrien pituisen rannan vieressä on katu, jolla on erinomaiset ostosmahdollisuudet. Rannalta on myös näkymät tunnuskuvalliseen, merestä nousevaan Morro Jablen majakkaan.
Neljä kilometriä turistirantaa Jandían suolavetisen suon vieressä
Neljän kilometrin pituista Morro Jablen rantaa reunustaa suuri katu, jolla on kauppoja, vapaa-ajanalueita ja ravintoloita. Rannan lähellä on myös Jandían suolavetinen suo, joka on tieteellisen mielenkiinnon kohde suolla olevan, Kanariansaarilla harvinaisen, suolavettä kestävän kasvin suojelun vuoksi. Turistiranta, jolla on hengenpelastajia, vuokra-aurinkotuoleja ja -varjoja, pieniä rantabaareja ja useita alueita vesiurheiluun, kuten surffaukseen tai melontaan. Miten voit nauttia rannasta parhaiten? Majoitu läheisessä hotellissa ja vietä ihana päivä rannalla. Päätä päivä rauhallisella illallisella meren rannalla auringonlaskun aikaan.
Length
4325 m
Localidad
Morrojable

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
4
9
262
262
10045