PLAYA Corralejo

Upeita paratiisirantoja Fuerteventuran pohjoisosassa

Hyvin lähellä Corralejon turistikeskusta, Fuerteventuran saaren koillisosassa, sijaitsevat kansainvälisesti tunnetut Grandes Playas de Corralejon rannat. Yhdeksän kilometriä paratiisillisia rantoja, joita reunustavat Kanarian saarten suurimmat dyynit. Paikka, jossa turkoosit vedet hyväilevät rannikkoa, jota peittää valkoinen jable -hiekka, joka on muodostunut eroosion tuloksena simpukankuorista. Erinomaisten ihoa kuorivien ominaisuuksiensa ansiosta jable tekee näistä rannoista aidon luontokylpylän, josta on näkymät Isla de Lobosin ja Lanzaroten saarille.

Perheystävällisiä ja urheilurantoja lähellä Corralejoa

Corralejon suuret rannat koostuvat useista Corralejon luonnonpuiston rannoista, joille pääsee FV-1-tietä pitkin ja joiden lähistöllä on pysäköintialueita. Etelän pienet poukamat sopivat täydellisesti nudisteille täydellisessä yksityisyydessä. Pohjoiseen mentäessä rannat muuttuvat perheystävällisemmiksi ja niillä on hengenpelastajat, kuten El Burron ranta. Lisäksi rannoilta löytyy aurinkotuoleja ja -varjoja, kuten Bajo Negron rannalla Riu-hotellin edessä. Corralejoa lähimpänä sijaitseva El Médanon ranta on varattu pääasiassa urheiluun, kuten leijalautailuun ja purjelautailuun.

Accessible
Hammok sunshade
Nudist zone
Restaurant
Todo el año
Viento
Rauhalliset vedet
Localidad
Corralejo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
4
9
262
262
10045