Playa de Ajuy

Ranta Ajuyn vulkaanisten luolien vieressä

Fuerteventuran Ajuyn ranta, joka sijaitsee saaren länsirannikolla, on hyvin lähellä Pájaraa. Lähellä olevan Ajuyn kalastajakylän rannalle luoma rauhallinen ilmapiiri tekee alueesta erittäin suositun Fuerteventuran asukkaiden keskuudessa. Hieno vulkaaninen hiekka ja Ajuy-rannan lempeät aallot luovat ihanteelliset puitteet rentouttavalle lomalle. Lisäksi ranta on osa luonnonsuojelualuetta, jolla on upeita tuliperäisiä luolia.

Maista Fuerteventuran gastronomiaa rannan äärellä

Ajuyn rannan vieressä on useita laadukkaita ravintoloita, joissa voi maistella tuoreesta kalasta valmistettuja ruokia tai tyypillisiä Kanarian saarten jälkiruokia: ne ovat paras vaihtoehto tutustua saaren gastronomiaan ennen paluuta hiekkarannalle merestä nauttimaan. Päivän päätteeksi Ajuyn ranta yllättää vierailijan kauniilla auringonlaskulla, joissa taivas puhkeaa tuhansiksi väreiksi Fuerteventuran meren yllä.

Pituus
270m
Accessible
Restaurant
Public transport
Sin vigilancia
Viento
Oleaje fuerte
Localidad
Pájara
Uimisessa noudatettava varovaisuutta

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
4
9
262
10045