UUSIMMAT TIEDOT |

Koronavirus (covid-19)

Sotaventon ranta

Yhdeksän kilometriä luonnonvaraista rantaa Fuerteventuralla
Fuerteventuraa voisi kuvata vain yhdellä sanalla: rannat. Sotaventon uskomattoman näkymän kuvaaminen on helppoa, sillä se on saaren tunnetuin ranta maailmassa. Jo pelkästään rannan noin yhdeksän kilometrin pituus jättää kävijät sanattomiksi. Laskuveden aikaan saaren maapinta-ala kasvaa niin paljon, että jotkut asukkaat epäilevät, onko Teneriffa sittenkään Kanariansaarten suurin saari. Laskuveden aikaan syntyvien valtavien laguunien, jatkuvan auringonpaisteen ja loputtoman kultaisen hiekan ansiosta sitä voi hyvin kuvata myös toisella sanalla: paratiisi.
Jandían paras purjelautailu- ja leijasurffauspaikka
Todellisuudessa Sotavento koostuu viidestä rannasta, joita ovat La Barca, Risco del Paso, Mirador, Los Canarios ja Malnombre. Rannalla voi kävellä loputtomasti sen kirkkaiden vesien äärellä eikä laskuvettä tarvitse odottaa. Hiekkamuuri 100 ja 300 metrin päässä rannalta luo kolme kilometriä pitkän laguunin, joka on täydellinen paikka aloitteleville purjelautailun ja leijasurffauksen aloittelijoille. Heitä onkin rannalla paljon. Katsele ympärillesi ja ihaile upeaa, yksinäisen seudun maisemaa, tuhansia metrejä edessäsi siintävää hiekkaa ja merta. Todellinen ilo.
Length
9 km
Nudist zone
Public transport
Localidad
Jandía

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
4
9
15 14
262
10045