Viejo Reyn ranta

Upea surffausranta Fuerteventuran kaakkoisosassa
Vaikka purjelautailu ja leijasurffaus ovat vallanneet Corralejon ja Jandían eteläosan rannat, Viejo Reyn ranta on aina ollut surffauksen legendaarinen pääkaupunki Fuerteventuralla. Ranta sijaitsee La Paredin alueella, joka on saanut nimensä saaren muinoin kahtia jakaneesta muurista. Tämä melkein kilometrin pituinen ranta ei toimi mittapuuna vain surffareille, vaan myös vapaudesta ja nudismista pitäville, sillä kaikille on runsaasti tilaa.
Ui yhdellä Jandían nudistirannoista
Rannan voimakkaan tuulen ja jatkuvan aallokon vuoksi saaren status surffauspaikkana on perustelua, mutta niiden takia uidessa pitää olla myös varovainen. Jandían musta ja joillain alueilla kultainen hiekka, sen avoimet lakeudet, taattu auringonpaiste ja virkistävä meri ovat täydellinen yhdistelmä, joka kannustaa kävijöitä rentoutumaan, lähtemään kävelylle ja nauttimaan päivästä. Viejo Reyn ranta sijaitsee lähellä La Paredin asuinaluetta. Lähistöllä on myös toinen lahti, mikä lisää alueen viehätystä.
Length
250 m
Nudist zone
Localidad
Costa Calma

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
4
9
262
262
10045