Alcaravaneras

Kilometrin mittainen ranta Gran Canarialla

Saaren pääkaupungin toiseksi suurin ranta, hieman yli kilometrin pitkä ja lähes sata metriä leveä, sijaitsee kunnan itäosassa. Ranta sijaitsee lähellä satamaa, joka on yksi kaupungin tärkeimmistä paikoista. Siksi se onkin enemmän paikallisten käytössä kuin Las Canterasin ranta, jolla käy etupäässä turisteja.

Urheilijoiden ranta

Urheilun ystäviä varten tällä rannalla on muun muassa rantalentopallo-, koripallo- ja rantajalkapallokentät. Lisäksi täällä on hengenpelastajat ja valvojat sekä lukuisia erilaista viihdettä tarjoavia paikkoja ja ravintoloita, jotka sijaitsevat rannan äärellä kulkevan kävelykadun varrella.

Pituus
550 m
Accessible
Parking
Showers
WC
Public transport
Sin vigilancia
Rauhalliset vedet
Localidad
Las Palmas de Gran Canaria

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
2
9
262
262
10045