Amadoresin ranta

Tyyni ranta Gran Canarian lounaisosassa

Gran Canarian lounaisosassa sijaitseva Amadoresin ranta on luotu auringonpaisteessa rentoutumiseen. Kahden vallin suojaamalla rannalla meri on aina tyyni, ja sen valkoinen hiekka on täynnä aurinkotuoleja auringonottoa varten. Tyynessä vedessä voi kellua tuntikausia, koska rannalla ei ole pallourheilu- tai vesiurheilumahdollisuuksia. Täydellinen tapa päättää Amadoresin rannalla vietetty päivä on katsella auringonlaskua Teneriffan Teide-tulivuoren taakse.

Liikuntarajoitteisille soveltuva ranta Puerto Ricon lähellä

Amadoresin rannalta on kulkuyhteys Puerto Ricoon kilometrin pituista rantakatua pitkin. Amadores sijaitsee hotellien ja huoneistojen ympäröimällä lahdella. Rannalla on ollut Sinilippu-sertifikaatti vuodesta 2004 lähtien sen laadukkaiden palveluiden ansiosta: Aivan rannalla on tarjolla aurinkotuolien ja -varjojen vuokrausta, maksullinen pysäköintimahdollisuus sekä ravintoloita ja kauppoja. Amadoresissa on amfibiotuoleja, kaiteita, poijuja ja muuta tarpeellista liikuntarajoitteisten kävijöiden turvallista uintia varten.

Pituus
488 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Tourist info
Rauhalliset vedet
Localidad
Mogán

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
2
9
262
262
10045