Arguineguin

Ranta keskellä asutusta

Tämä 220 metriä pitkä ja 66 metriä leveä ranta sijaitsee Mogánin kunnan Arguineguínin kylän, jolta se on saanut nimensäkin, vanhassa osassa. Sen tumma kultainen hiekka ja reunoilla olevat lohkareet tekevät siitä erityisen. Rannan lähellä on useita ravintoloita, joissa voi maistella paikallisia ruokia.

Tuoretta kalaa satamassa

Alle kymmenen minuutin kävelymatkan päässä rannalta sijaitsee Arguineguínin satama, jonka läheisyydessä on runsaasti perinteisiin kanarialaisruokiin erikoistuneita ravintoloita. Niissä tarjotaan hyvän ruoan ystäville juuri pyydettyä kalaa, joka tarjoillaan ruokailijoille lähes välittömästi kalastuksen jälkeen.

Pituus
398 m
Accessible
Restaurant
WC
Public transport
Solo en verano
Rauhalliset vedet
Localidad
Arguineguín

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
2
9
262
262
10045