Arinaga

Energiaa meren äärellä

Arinagan rannikkokunta on täynnä sähköä tuottavia tuulimyllyjä. Sen viehätys perustuu paikallisuuteen, alueella ei juurikaan näy turisteja. Kahden kilometrin pituinen rantakatu yhdistää Arinagan rannan, suolaisen veden luonnonaltaat ja alkuperäisen Zoco Negron rannan, joka on muodostunut vulkaanista alkuperää olevista laavavirroista. Rannalta löytyy isoja alustoja, joilla voi ottaa aurinkoa. Rantakadun päässä on Risco Verden uimaranta.

Vartiotorni näköalalla

Jylhällä paikalla Cabrónin rannan läheisyydessä sijaitsee myös Arinagan majakka, jolle voi kävellä karun alueen poikki. Täällä voi syödä ulkona rannalla, kävellä vanhoille kalkkiuuneille ja nauttia erilaisista vesiurheilulajeista.

Pituus
700 m
Accessible
Showers
WC
Public transport
Solo en verano
Viento
Oleaje moderado
Localidad
Arinaga

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
2
9
262
262
10045