Bahía Feliz

Urheilijoiden ranta

Tämä 1.200 metriä pitkä ja keskimäärin 30 metriä leveä ranta on suosittu urheilijoiden keskuudessa, koska se tarjoaa erinomaiset olosuhteet purjelautailuun. Tällä Bahía Felizin lahdella sijaitsevalla keskimääräisen käyttöasteen ja kohtalaisten aaltojen rannalla vuokrataan myös veneitä.

Paikalle saapuminen

Rannalle pääsyä varten on käännyttävä GC-1-moottoritielle ja poistuttava Tarajalillon liittymästä. Sen jälkeen on ajettava GC-500-tietä etelään. Pian saavutaan aukiolle, jolla on vasemmalle ohjaava Bahía Felizin kyltti. Niille, jotka haluavat käyttää julkista liikennettä, löytyy bussipysäkki "Bahía Feliz" -alueen sisäänkäynniltä.

Pituus
206 m
Accessible
Parking
Public transport
Sin vigilancia
Aguas tranquilas
Localidad
Bahía Feliz

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
2
9
262
262
10045