El Veril

Ranta kahdella lahdella

Keskellä olevan aallonmurtaja jakaa rannan kahteen lahteen. Ranta on kirkasvetinen ja pehmeää tummaa hiekkaa ja siltä löytyy erilaisia palveluita mukavuutta etsiville. Se on myös paljon rauhallisempi ja sillä on enemmän kasvillisuutta kuin viereisellä Playa del Inglésin rannalla.

Palvelut ja saavutettavuus

Toisen lahden päädyssä on liikuntarajoitteisille tarkoitetun rampin lisäksi kaikki kaupunkirannalle tyypilliset palvelut, kuten suihkut, wc ja jopa pieni kioski, josta voi ostaa eväitä. Aamuvirkut voivat vuokrata rantatuolin. On pidettävä kiirettä, koska ne ovat yleensä hyvin haluttuja.

Pituus
2700 m
Accessible
Nudist zone
Parking
Restaurant
Showers
Public transport
Sin vigilancia
Rauhalliset vedet
HLBTI
Localidad
Maspalomas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
2
9
262
10045