Guayedran ranta

Nudistiranta Gran Canarian pohjoisosassa

Yksi Gran Canarian kauneimmista suojelluista maisemista, johon kuuluu upea geologia, kasvisto, eläimistö ja arkeologiset kohteet sekä kaunis Guayedran ranta ja mahtavat auringonlaskut. Lähellä Agaeten kaupunkia sijaitsevaan Guayedran laaksoon pääsee maanteitse Agaeten laaksosta. Sen tumma laava, monet palmupuut ja upeat näkymät länsirannikon kallioille ja meren yli Teiden tulivuorelle tekevät kävelystä Guayedran rannalle nautinnollista. Se on yksi saaren viehättävimmistä nudistirannoista.

Uintia Agaeten lähellä, taustalla laaksoja ja vuoria

Useimmat kävelevät Guayedran rannalle länsirannikon tieltä, vaikka voit myös ajaa jonkin verran alaspäin kapeaa tietä pitkin ja jopa rannalle saakka nelivetoajoneuvolla. Monet haluavat kävellä Agaetesta, vaikka tie on tuulinen ja siinä on osittain huono näkyvyys. Kävely laaksojen halki ja harjujen yli vie rannalle, joka on hiekkainen suurimman osan vuodesta ja jossa on paljon kivisuojia. Rannalla on eniten hiekkaa laskuveden aikaan kesällä. Meri voi olla myrskyinen, mutta yleensä se on täydellinen rentouttavaan pulahdukseen.

Pituus
438 m
Nudist zone
Viento
Oleaje fuerte
Localidad
Agaete
Uimisessa noudatettava varovaisuutta

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
2
10
262
10045