Las Burras

Turvallinen ja rauhallinen ranta

Las Burras sijaitsee Gran Canarian eteläosassa San Bartolomé de Tirajanan rannikkokunnassa, yhdessä Kanariansaarten tärkeimmistä matkailukohteista. Kyseessä on erittäin suosittu uimaranta, mutta 300 metrin pituinen ja 110 metriä leveällä ranta-alueella voi rentoutua mukavasti rantatuolissa auringosta nauttien tai aurinkovarjon suojaamana. Rantaa suojaa aallonmurtaja, joka tekee siitä varsin rauhallisen ja turvallisen, ihanteellisen myös perheen pienimmille. Juuri siksi tämä viehättävä hiekkaranta onkin yksi perheiden suosimista rannoista.

Kaikki tarvittavat mukavuudet

Kaunis, hienohiekkainen ranta sopii täydellisesti uimiseen ja auringonottamiseen. Las Burras – rannalla on kaikki tarvittavat mukavuudet kävijöiden täydellistä nautintoa varten: suihkut, siivouspalvelu ja rantatuolien ja aurinkovarjojen vuokraus. Lisäksi rannalla on rantavalvojat, erityispalvelut liikuntarajoitteisille ja rantabulevardi, joka sopii loistavasti rauhalliseen kävelyyn merinäköalasta nauttien bulevardin ulottuessa aina viereisille San Agustín – ja Playa del Inglés – rannoille saakka.

Pituus
694 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Public transport
Viento
Oleaje moderado
Localidad
San Agustín
Uimisessa noudatettava varovaisuutta

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
2
9
262
262
10045