Las Canterasin ranta

Yksi Euroopan suosituimmista urbaaneista rannoista

Las Canterasin ranta sijaitsee Gran Canarian koillisosassa pääkaupunki Las Palmasissa ja kuuluu Euroopan kuuluisimpien kaupunkirantojen joukkoon. Rannan vetovoima perustuu sen luonnolliseen kauneuteen, sijaintiin kaupungin keskustassa sekä rantakadun palveluihin ja mukavuuksiin. Las Canterasin rannalla meri on tyyni ja sää lämmin vuoden ympäri: Sen luonnollinen, rannan lähellä oleva laavariutta toimii aallonmurtajana ja suojelee hiekkaa sekä runsasta meren elämää, jonka ansiosta Las Canteras on suosittu snorklauspaikka.

Kultainen hiekkaranta Las Palmas de Gran Canariassa

Las Canterasin ranta sopii täydellisesti pitkiin kävelyihin paljain jaloin sen yli kahden kilometrin pituisella kultaisella hiekalla. Päivällä voit ottaa aurinkoa hiekkaveistosten luona, vuokrata aurinkovarjon ja -tuolin tai surffata rannan eteläpäässä. Myös lapset ihastuvat Las Canterasiin sen kirkkaan ja tyynen veden sekä leikkikenttien ja urheilualueiden vuoksi. Ranta soveltuu myös liikuntarajoitteisille, ja käytettävissä on pysäköintialue, pukuhuoneet ja suihkut. Auringonlaskun aikaan rantaterassit täyttyvät, ja rantakadun kahviloissa, baareissa ja ravintoloissa riittää eloa pitkälle yöhön.

Pituus
3.100 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Rauhalliset vedet
HLBTI
Localidad
Las Palmas de Gran Canaria

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
2
9
262
262
10045