Las Nieves

Mukava helppopääsyinen ranta Gran Canarialla

Tämä vanhan Algaeten laiturin vieressä sijaitseva pyöreäkivinen kirkasvetinen ranta on yksi harvoista tämän kunnan rannoista, joille on helppo päästä. Se on 500 metriä pitkä ja 20 metriä leveä ja sen rantakadun varrelta löytyy paljon erilaisia baareja ja ravintoloita, joissa voi syödä pulahduksien välissä.

Lautalla rannalle

Tämän rannan ympäristössä on ihastuttavia kolkkia, kuten Virgen de las Nieves -pyhäkkö tai kylän vanha osa, johon voi tutustua kävellen. Pidemmät matkat voi taittaa polkupyörällä. Halukkaille Las Nievesin satamasta löytyy lauttayhteys viereiselle Teneriffan saarelle.

Pituus
210 m
Accessible
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Oleaje moderado
Localidad
Agaete

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
2
9
262
262
10045