Maspalomasin ranta

Valtava lomakeskusranta lähellä Maspalomasin majakkaa

Maspalomasin ranta sijaitsee Gran Canarian eteläosassa. Sitä reunustavat Maspalomasin dyynien luonnonsuojelualue ja Maspalomasin lomakeskus. Maspalomas tarjoaa tyynen meren, kultaista hiekkaa kolmen kilometrin pituudelta sekä laajan valikoiman hotelleja ja huoneistoja lähistöllä. Ranta onkin ihanteellinen perhelomakohde ja täydellinen paikka viettää päivää auringonpaisteessa. Voit viettää romanttisen hetken lähtemällä illalla dyyneille katsomaan auringonlaskua Maspalomasin majakan taakse.

Auringonottoa koko päivän ja runsaasti tekemistä illalla Gran Canarialla

Maspalomasin rannalla on jokaiselle sopivat alueet: Itäpää on Playa del Inglésin lomakeskuksen vieressä ja tarjoaa runsaasti perheystävällisiä palveluita, kuten aurinkotuolien ja -varjojen vuokrauksen, suihkut ja kioskeja. Rannan keskiosasta länteen päin kohti Maspalomasin majakkaa ranta muuttuu villimmäksi, ja siellä on vesiurheilu- ja nudistialueita. Vietettyäsi päivän auringossa voit suunnata Maspalomasin ja Playa del Inglésin yöelämään.

Pituus
2710
Accessible
Hammok sunshade
Nudist zone
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Rauhalliset vedet
Localidad
Maspalomas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
2
9
262
262
10045