Melenara

Kaikille sopiva ranta Gran Canarialla

Tämä Telden alueella sijaitseva 350 metriä pitkä ranta erottuu vulkaanista alkuperää olevasta hiekastaan ​​sekä monipuolisista palveluistaan, joiden ansioista rannalle on myönnetty sininen lippu. Ilmaisen kylpylän, lasten leikkipaikan ja piknikalueen ansiosta ei ole yllättävää, että tämä ranta on yksi perheiden suosikeista.

Neptunuksen katseen alla

Melenara tunnetaan upeasta yli neljä metriä korkeasta pronssiveistoksesta, joka kuvastaa meren jumalaa Neptunusta. Kanarialaisen kuvanveistäjä Luis Arencibia Betancortin tekemä veistos on symboli alueen yhteydestä mereen, mikä näkyy myös monien tuoreeseen kalaan erikoistuneiden ympäri rantaa olevien ravintoloiden ruokalistalla.

Pituus
350 m
Accessible
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Oleaje moderado
Localidad
Telde

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
2
9
262
262
10045