Patalavaca

Kaksi rantaa yhdessä

Patalacavan ranta sijaitsee Mogánin kunnassa Gran Canarian saaren eteläosassa. Paikan erikoisuus on se, että kyseessä on itse asiassa kaksi rantaa, jotka vuoroveden vaihtuessa muuttuvat yhdeksi. Kristallinkirkkaiden vesien lisäksi rannan lähellä on useita ravintoloita sekä kauppa, josta voi hakea eväitä ja muita tarvikkeita.

Ainutlaatuisia auringonlaskuja

Yksi tämän rannan ihanuuksista on kauniit auringonlaskut, joita voi ihailla sen hiekalta. Rannalla on rantabaari, jossa voi nauttia juoman päivän päätteeksi. Lisäksi Patalacavan rannalla on aurinkovarjojen vuokraus, suihkut ja pääsy liikuntarajoitteisille.

Pituus
293 m
Accessible
Hammok sunshade
Restaurant
WC
Public transport
Todo el año
Oleaje moderado
Localidad
Patalavaca

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
2
9
262
262
10045