Playa de Mogán

Gran Canarialla sijaitseva helppopääsyinen perheranta, jossa on tyyni vesi

Mogán tarjoaa perherantaa etsiville lomaparatiisin. Gran Canarian eteläosassa sijaitseva Mogánin ranta sopii ihanteellisesti kaikenikäisille ja on perheiden suosikki valkoisen hiekkansa ja tyynen vetensä ansiosta. Rannan hiekka on aina täynnä hiekkalinnoja ja vedessä leikkiviä lapsia, joiden vanhemmat istuvat aurinkovarjojen alla ja miettivät itsekin pulahtamista veteen.

Turvallinen ranta kodikkaalla tunnelmalla

Lähellä Mogánin hiekkoja on kauppoja, ravintoloita ja ulkoilmakahviloita, joista on näkymät venesatamaan. Yli 200 metriä pitkällä rannalla on rantakatu, jolla on ulkosuihkuja ja joka on soveltuu pyörätuoleille ja lastenrattaille. Rannan hengenpelastajat pitävät huolen turvallisuudesta.

Pituus
290 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Localidad
Mogán

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
2
9
262
262
10045