Playa del Inglés

Yksi Gran Canarian kuuluisimmista lomakeskusrannoista

Playa del Inglésin ranta on yksi Gran Canarian kuuluisimmista lomakeskusrannoista. Gran Canarian eteläosassa sijaitseva ranta tarjoaa kultaista hiekkaa ja tyynen veden kolmen kilometrin pituudelta. Ranta on Maspalomasin dyynien luonnonsuojelualueen vieressä ja lähellä erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Pitkin rantaa on palvelualueita sekä paikkoja esimerkiksi lentopallon ja rantafutiksen pelaamiseen. Ihanteellinen paikka perhepäivän viettämiseen rannalla.

Valtava perheranta Playa del Inglésin lomakeskuksessa

Playa del Inglésin ranta on laaja kaistale hiekkaa, joka ulottuu etelän suuresta Playa del Inglésin lomakeskuksesta aina Maspalomasin majakalle asti. Pohjoispäässä on monia majoituspaikkoja sekä runsaasti perheystävällisiä palveluita, kuten aurinkovarjon vuokrausta sekä WC:itä, suihkuja ja kioskeja. Majakkaa kohden ranta muuttuu villimmäksi, ja siellä on surffauspaikkoja ja nudistialueita.

Pituus
2,7 km
Accessible
Hammok sunshade
Nudist zone
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Tourist info
Rauhalliset vedet
HLBTI
Localidad
Playa del Inglés - Maspalomas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
2
9
262
262
10045