Puerto Rico

Ihanteellinen perheranta Gran Canarialla

Mogánin alueella Gran Canarian eteläosassa sijaitseva Puerto Ricon ranta tarjoaa 280 metriä kultaista hiekkaa ja sopii ihanteellisesti perheille: Lapset voivat leikkiä turvallisesti vedessä vanhempien rentoutuessa hiekalla. Tämä suojainen ranta on aina tyyni ja soveltuu erinomaisesti uintiin ympäri vuoden.

Päivä ulkona perheen kanssa

Aurinkotuolit ja -varjot sekä lähistön laaja valikoima kauppoja ja palveluita tarjoavat nautinnollisen päivän Puerto Ricon rannalla perheille. Voit lukea kirjaa varjossa, mennä melomaan kajakilla tai nauttia kylmää juomaa auringonpaisteessa. Puerto Ricon rannalle pääsee kävellen ja bussilla, ja lisäksi paikan päällä on pysäköintialue autolla saapuville vierailijoille.

Pituus
274 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Rauhalliset vedet
Localidad
Puerto Rico

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
2
9
262
262
10045