San Agustínin ranta

Rauhallinen lomakeskusranta Gran Canarialla

San Agustínin ranta sijaitsee Gran Canarian eteläosassa saman nimisessä lomakeskuksessa. Ranta tarjoaa kaiken tarvittavan lomaa varten, kuten laajan valikoiman majoitusvaihtoehtoja ja palveluita, mutta ranta on rauhallinen eikä siellä ole tyypillistä lomakeskusrannan väkimäärää. San Agustínin ranta on täydellinen rentouttavalle lomalle auringossa, ja siellä on myös yksi saaren suurimmista talassoterapiakeskuksista.

Vulkaanisen hiekan ranta lähellä Playa del Inglésiä

San Agustínin ranta on urbaani, yli 600 metriä pitkä kaistale tummaa, kultaista hiekkaa, jolla on tyyni vesi ja heikot virtaukset. Sen lempeät aallot ovat täydelliset lasten viihdyttämiseen. Rantakävelykadulla on lukuisia ulkoilmakahviloita, ravintoloita ja baareja. Aurinkotuoleja ja -varjoja on vuokrattavana, ja rannalla on myös muita palveluita, kuten suihkut, hengenpelastajat, ilmainen pysäköintialue ja hyvät bussiyhteydet Maspalomasiin.

Pituus
126 m
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Sin vigilancia
Viento
Oleaje moderado
HLBTI
Localidad
San Agustín

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
2
9
262
262
10045