Sardina del Norte

Värejä meren äärellä

Tässä Gáldarin kunnassa sijaitsevassa kylässä tulee välittömästi hyvälle tuulelle, kun laskeutuu rantabulevardille ja hiekkarannalle vievää kyläkatua pitkin meren äärelle. Täältä kotoisin oleva ekspressionistinen taidemaalari Antonio Padrón vietti kesänsä perheensä kanssa Sardina del Norten rannalla. Huikea punavalkoiseksi maalattu Sardina del Norten majakka ympäristöineen on entisöity ilahduttavasti. Keskellä merta kohoavalle vulkaanista alkuperää olevalle luonnonveistokselle Farrallónin kalliolle pääsee Gáldarin rannikkotietä ajettaessa kohti Agaeten kylää. Se sijaitsee Martorel-rannan jälkeen ja on banaaniviljelmien ympäröimä.

Rantoja jokaiseen makuun.

Tässä Gran Canarian pohjoisosan paratiisissa sijaitsevat Sardinan ranta, useita laitureita, Roquetan ranta ja Barranquillo del Vino, joilla kokeneet uimarit viihtyvät. Ne ovat ihanteellisia sukeltamiseen ja vedenalaiseen kalastukseen. Lisäksi alueella voi patikoida Sardinan majakan läheisyydessä. Rannikkoa pitkin pääsee Gáldarin kylään. Jos matkustaa perheen kanssa, hauska tapa tutustua lähialueeseen on tehdä se turistijunalla, joka on toiminnassa kesäkuukausina.

Pituus
80 m
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Solo en verano
Viento
Oleaje moderado
Localidad
Gáldar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
2
9
262
262
10045