Playa San Marcos

Meren voimasta nauttimista

Viehättävässä Agulon kylässä sijaitsevalla San Marcosin rannalla on La Gomeralle tyypillistä mustaa hiekkaa ja voimakkaat aallot, joten uinti tällä paikalla ei ole suotavaa, vaikka kannattaakin käydä ihailemassa alueen huikeita maisemia. Rannalla ei yleensä ole paljoa ihmisiä. Vaikka palveluita on vähän, täällä on wc-tilat.

La Gomeran kaunein kylä

Agulossa, joka on julistettu yhdeksi Espanjan kauneimmista kylistä, on useita nähtävyyksiä vierailijoille, kuten San Marcos Evangelistan kirkko, viehättävä uusgoottilainen pyhäkkö tai Garajonayn kansallispuiston vierailukeskus. Seikkailunhaluisille Mirador de Abrante tarjoaa upeat näkymät El Teiden vuorelle lasiterassilta, joka sijaitsee yli 600 metriä maanpinnan yläpuolella.

Pituus
150 m
Public transport
Sin vigilancia
Oleaje fuerte
Localidad
Agulo
Uimisessa noudatettava varovaisuutta

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
6
9
262
10045