La Cocina

Neitseellinen ranta La Graciosassa

Lähellä Lanzaroten rannikkoa nököttää pieni La Graciosan saari, maalaismainen alue, eristyksissä kaupungin melusta ja stressistä. Yksi sen parhaista rannoista on La Cocina, 100 metriä pitkä poukama Montaña Amarillan juurella. Sen rauhalliset, turkoosit vedet eroavat neitseellisen maiseman okran sävyistä. Lisäksi ranta on muotonsa ansioista suojassa tuulelta, aalloilta ja merivirroilta.

Aurinkoa, merta ja luontoa koko perheelle

La Cocinan merenpohja ilahduttaa sukelluksen ystäviä ja sen neitseellisen La Gomeran saaren rannan rauhallisuus ja vapaus lumoaa kaikki rannalla vierailevat. Jo se, että La Cocinaan pääsee vain jalkaisin tai polkupyörällä, tekee paikasta ainutlaatuisen. Hienohiekkaiselta rannalta voi nauttia näkymistä Lanzaroten pohjoisrannikolle.

Pituus
100 m
Sin vigilancia
Rauhalliset vedet
Localidad
La Graciosa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
8
9
262
262
10045