La Francesan ranta

Valkohiekkainen ranta La Graciosan saarella

La Graciosan pieni saari sijaitsee Lanzaroten koillispuolella. Tuskin 30 m²:n suuruisella saarella on rannikko täynnä poukamia ja koskemattomia rantoja, joista La Francesa erottuu ylitse muiden. Rannan valkoinen hiekka muodostaa jyrkän kontrastin turkoosin meren kanssa, ja sen etelänsuuntaisen hevosenkengän muodon ansiosta meri lähes aina tyyni. Koska ranta sijaitsee La Graciosan eteläosassa, sieltä on henkeäsalpaavat näkymät merelle sekä jättimäiseen luonnonkiviseinämään, jotka muodostavat Famaran rantakalliot Lanzaroten koillisrannikolla.

Koskematon ranta ja veneiden ankkurointipaikka lähellä Lanzarotea

La Francesan koskematon ranta sijaitsee noin kahden kilometrin päässä Caleta de Sebosta, La Graciosan saaren pääkaupungista. Rannalle on alle tunnin kävelymatka rannikkoa pitkin kulkevaa polkua pitkin. Rannalla olevat kivet jakavat sen kahteen alueeseen, ja nousuveden aikaan lahti täyttyy muodostaen tyynivetisen laguunin. La Francesan rannalla on myös ankkurointipaikka, minkä ansiosta rannalla kävijä voi viettää päivän omassa veneessään ankkuroituna omassa maailmassaan olevan saaren rantaan.

Pituus
435 m
Sin vigilancia
Rauhalliset vedet
Localidad
La Graciosa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
  • Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
  • Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
  • Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
  • Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
  • Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
  • Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
  • Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
8
9
262
262
10045