Los Cancajosin ranta

Vulkaaninen ranta Santa Cruz de La Palman lähellä

Los Cancajosin ranta sijaitsee La Palman saaren itäosassa kaksi kilometriä pohjoiseen lentokentältä sekä kaksi kilometriä etelään saaren pääkaupungista Santa Cruz de La Palmasta. Ranta on lahti, jota vulkaanisen kiven muodostamat aallonmurtajat suojaavat ja takaavat näin tyynen meren ympäri vuoden sekä runsaasti meren elämää. Tämän takia se on täydellinen paikka kokeilla ensimmäistä kertaa hienoa vesiurheilulajia sukellusta.

Snorklausta puoliurbaanilla rannalla, jolla on kaikki tarvittavat palvelut

Lämpimän, mustan hiekan ja lempeät aallot tarjoava puoliurbaani Los Cancajosin ranta sopii täydellisesti sukellukseen ja snorklaukseen. Liikuntarajoitteisille soveltuvalla rannalla on vuokrattavana aurinkotuoleja ja -varjoja, ja käytettävissä on myös wc:t, suihkut ja pysäköintialue. Rannalle on bussiyhteys. Lähistöllä on useita ravintoloita, joissa voi nauttia maukkaita tuoreita kalaruokia meren äärellä, sekä huoneistoja ja kaksi H10-ketjun kolmen ja neljän tähden hotellia rentouttavan loman viettoon La Palmalla.

Pituus
624 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Oleaje moderado
Localidad
Breña Baja

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
  • Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
  • Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
  • Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
  • Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
  • Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
  • Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
  • Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
5
9
262
262
10045