Nogalesin ranta

Yksi La Palman parhaista rannoista

La Palman parhaisiin rantoihin kuuluva Nogalesin ranta on esimerkkinä siitä, mitä tällä kauniilla saarella on tarjottavanaan: vuoria, polkuja, laavaa, merta ja vehreitä maisemia. Saaren pohjoisosan Puntallanan kaupungissa sijaitseva ranta on tunnettu mustasta tuliperäisestä hiekastaan sinisen ja harmaan sävyillä, upeista kallioistaan ja mahtavasta Atlantista, eikä vain surffareiden ja nudistien keskuudessa vaan myös eristyneisyydestä, kauniista näkymistä ja luontopoluista pitävien parissa. Jos lisäksi satut paikalle meren ollessa tyyni, niin mahdollisuus uintiin tekee tästä paikasta lähes vailla vertaistaan La Palmalla.

Ui kallioiden vieressä Puntallanassa

Muihin syrjäisiin rantoihin verrattuna Nogalesiin pääsee helposti. Pysäköi auto ja seuraa sitten 500 metrin pituista polkua, jonka lopussa paljastuu villin rannan suurenmoisuus. Tarjolla on myös paljon muuta kuin vain virkistävä uinti, ja rauhaa ja luonnonläheisyyttä puhtaimmillaan etsiville käynti onkin vaivan arvoinen. Näkymät sekä vehreän maiseman, mustan hiekan ja Atlantin sinisten sävyjen kontrasti tekevät tästä paikasta todella idyllisen.

Pituus
450 m
Nudist zone
Parking
Sin vigilancia
Oleaje fuerte
Localidad
Puntallana
Uimisessa noudatettava varovaisuutta

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
5
10
262
262
10045