Playa de El Faro

Luonnontilainen, silti helppopääsyinen ranta

La Palman eteläosassa sijaitseva El Faron ranta on ihanteellinen paikka auringosta, merestä ja alueen luonnon kauneudesta nauttimiseen. Vaikuttavat jyrkät kalliot ja kaksi majakkaa, joista toinen on rakennettu 1900-luvun alussa, kruunaavat rannan kauneuden. Paikka on ihanteellinen niille, jotka etsivät rantaa, jolle autolla tai bussilla on helppo saapua, mutta joka sijaitsee kaukana kaupungin melusta.

Ui ja sukella majakan ympäristössä

El Faron ranta hämmästyttää vierailijaa upealla kiven ja vulkaanisen hiekan hallitsemalla maisemallaan. Rantaa koristavat hiekalle vedetyt kalastajanveneet, ja voit nauttia uimisesta aivan vanhan majakan vieressä. El Faron merenpohja on yksi kalastajien ja sukeltajien suosikeista.

Pituus
85 m
Parking
Public transport
Sin vigilancia
Viento
Oleaje moderado
Localidad
Fuencaliente

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
  • Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
  • Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
  • Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
  • Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
  • Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
  • Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
  • Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
5
9
262
10045