Playa de La Veta

Ranta kallion juurella

La Vetan ranta on yksi La Palman tunnetuimmista ja kauneimmista. Se tunnetaan kausiluontoisena mustahiekkaisena rantana, koska se alkaa muodostua keväällä ja on suurimmillaan kesällä, jolloin on paras hetki vierailla sillä. Paikka sijaitsee koko La Palman luoteisrannikolle tyypillisen huikean 200 metriä korkean kallion juurella ja sen vesi on yleensä kristallinkirkasta. Aivan rannan vieressä on lukuisia luolia ja mökkejä, jotka tekevät paikasta erityisen viehättävän.

Pääsy jalkaisin

La Vetan rannalle pääsee vain jalkaisin, auto on jätettävä suurelle pysäköintialueelle. Pysäköintialueelta alkaa 25 minuutin kävelymatka, joka kulkee kallioita ja portaita pitkin ja jopa upean luolan läpi. Rannalle saavuttua kannattaa sillä viettää koko päivä ja nauttia upeasta auringonlaskusta.

Pituus
50 metros de largo
Parking
Sin vigilancia
Oleaje moderado
Localidad
Tijarafe

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
  • Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
  • Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
  • Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
  • Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
  • Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
  • Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
  • Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
5
9
262
10045