Playa Puerto de Tazacorte

Ranta luonnon keskellä

La Palman länsiosassa, Tazacorten kunnassa sijaitseva Puerto de Tazacorten ranta on ihanteellinen vierailijoille, jotka etsivät luonnon ympäröimää rantaa, josta kuitenkin löytyy myös palveluita. Puerto de Tazacorten ranta sijaitsee kapean laakson päässä kaukana kaupungin melusta. Silti ranta tarjoaa myös ravintoloita ja kahviloita. Rannalla on lisäksi mahdollista vuokrata riippumattoja, ja sen välittömästä läheisyydestä löytyvät merenrantakatu, bussipysäkki ja pysäköintialueita.

Perheystävällinen ilmapiiri rauhallisella rannalla

Puerto de Tazacortessa aallonmurtaja rauhoittaa aallokon ja merivirrat, jonka vuoksi kaiken ikäiset voivat nauttia täällä auringosta ja merestä. Tämän mustahiekkaisen rannan ilmapiiri on erityisen perheystävällinen. Perheen pienimmät voivat leikkiä vedenrajassa ystävystyen muiden lasten kanssa samalla kun aikuiset kävelevät tai ottavat aurinkoa rannan tuntumassa, jota värittävät Tazacortelle tyypilliset värikkäät talot.

Pituus
375 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Todo el año
Oleaje moderado
Localidad
Tazacorte

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
  • Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
  • Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
  • Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
  • Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
  • Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
  • Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
  • Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
5
9
262
262
10045