Puerto Naosin ranta

Sinilippuranta La Palmalla

Puerto Naos on La Palman saaren suurin ranta. Se sijaitsee saaren lounaisosassa sen suurimmassa, saman nimisessä lomakohteessa. Korkealaatuisista palveluistaan tunnetulla rannalla on liehunut sinilippu vuodesta 2007 lähtien, minkä takia se on yksi La Palman tärkeimmistä rannoista. Ranta on myös varjoliitoharrastajien kohtauspaikka, koska se sopii erittäin hyvin tämän ilmailulajin harrastamiseen rantaloman aikana.

Mustahiekkainen ranta ja yösukellusta Puerto Naosissa

Puerto Naosin musta hiekka on tuliperäistä, mutta siinä on vaaleanvihreitä sävyjä oliviinikiteiden vuoksi. Rannalla on miellyttävä palmujen suojaama rannikkopolku, joka tarjoaa varjoa uimareille ja yhdistää kävijät eri ravintoloihin ja ulkoterasseille, joissa voi nauttia paikallisia ruokia. Ranta sijaitsee lähellä hotelleja ja huoneistoja, minkä takia se soveltuu erinomaisesti liikuntarajoitteisille henkilöille. Illan tullen ranta on loistava paikka yösukellukseen ja La Palman merenpohjaan tutustumiseen hyvin eri tavalla.

Pituus
120 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Oleaje moderado
Localidad
Los Llanos de Aridane

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
5
9
262
262
10045