Punta Larga

Paikka auringonlaskusta nauttimiseen

Kuten suurin osa alueen rannoista, Puntalargan pieni ranta koostuu mustasta hiekasta. Alue syntyi kolmesta mereen laskeutuneesta laavavirrasta, jotka loivat pienen lahden, jolla tämä hieman yli 100 metriä pitkä ranta sijaitsee. Se on helposti saavutettavissa eikä vuorovesi täällä ole yleensä kovin voimakas, joten ranta on ihanteellinen perheille.

Lisäpalveluita

Tällä rannalla on palveluita, joiden avulla voi nauttia rentouttavasta päivästä. Näitä ovat 240 metriä pitkä rantaa suojaava aallonmurtaja, auringonottoterassit ja tasanteet, rannalle menevät portaat ja laituri, keskellä sijaitseva näköalapaikkakioski, wc-tilat ja pukuhuoneet.

Pituus
110 metros de largo y 25 de ancho
Parking
Restaurant
WC
Public transport
Sin vigilancia
Rauhalliset vedet
Localidad
Fuencaliente

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
5
9
262
10045