Caletón Blancon ranta

Lanzaroten pohjoisosan suojaisat rannat ja poukamat

Órzolan kalastajakylässä rannikon itäosassa on joukko houkuttelevia, luonnollisia poukamia, jotka vaativat käymään saaren tässä osassa. Näiden poukamien joukosta erottuu Caletón Blanco, joka on täydellinen nimi tälle rannalle sen täysin puhtaan valkoisen hiekan vuoksi, joka hakee vertaistaan. Luonnollinen uima-allas kristallinkirkkaalla vedellä täyttää suurimman osan tästä unelmapaikasta, joka on täynnä tulivuoren laavaa.

Rentouttavat uinnit Órzolan rannoilla

Jotkut rannan alueista ovat ihanteellisia lapsille, koska ne ovat kivien suojassa. Toiset taas ovat syvempiä ja sopivat paremmin uintiin viileällä avomerellä. Jos haluat nauttia uinnista parhaalla mahdollisella tavalla, rannalle kannattaa mennä nousuveden aikaan. Rannalla on hyvä pysäköintialue. Rannan turkoosi vesi, rauhallisuus, luonnonhiekan laatu ja lähes taattu auringonpaiste ovat korvaamattomia.

Pituus
250 m
Parking
Sin vigilancia
Rauhalliset vedet
Localidad
Haría

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
3
9
262
262
10045