El Jablillon ranta

Ranta, jossa on aallonmurtaja, Lanzarotella

El Jablillon ranta sijaitsee Costa Teguisella Lanzaroten itäosassa. Ranta on luonnollisesti suojattuna tuulelta ja vuorovedeltä, ja lisäksi siellä on aallonmurtaja, joka rauhoittaa vesiä entisestään. El Jablillon ranta sopii koko perheelle. Lapset voivat leikkiä hiekalla koko päivän ja uida meressä, ja vanhemmat voivat rentoutua ilman huolta ja nauttia vuoden ympäri Lanzarotella paistavasta auringosta.

Tyyni meri ja helppo pääsy koko perheelle

El Jablillon rannalla on mukavuuksia, kuten aurinkotuoleja ja suihkuja. Lisäksi läheisellä rantakadulla on kauppoja ja kahviloita. Luiskien ja pitkospuiden ansiosta koko perhe pääsee rannalle helposti. Lähistöllä on myös pysäköintialueita sekä bussipysäkki. Lisää mielenrauhaa tuovat El Jablillon hengenpelastajat, jotka päivystävät 365 päivää vuodessa.

Pituus
350 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Viento
Rauhalliset vedet
Localidad
Teguise

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
  • Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
  • Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
  • Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
  • Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
  • Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
  • Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
  • Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
3
9
262
262
10045