El Reducto

Pääkaupungin paras uimaranta

Aivan Arrecifen keskustassa Lanzaroten itäosassa sijaitsee El Reducto – uimaranta. Yli puoli kilometriä kultaista hiekkaa tekee siitä saaren pääkaupungin parhaan rannan. Sen rauhaisat, luonnonriuttojen suojaamat vedet tarjoavat turvallisen rantaympäristön myös pienimmille. Rantaa reunustavalla vilkkaalla rantabulevardilla koristeellisten ja ainutlaatuisten kookospalmujen siimeksessä on lukuisia myymälöitä, kahviloita ja ravintoloita, joiden ansiosta alueella voi viettää täydellisen ranta- ja lomapäivän.

Uimaranta, ostoksia, gastronomiaa ja vapaa-ajanviettoa

Sinilipputunnuksen saaneella El Reducto – uimarannalla on kaikki tarvittavat palvelut: suihkut, pukuhuoneet, WC-tilat, rantakahvilat, lähellä sijaitsevat bussipysäkit ja taksiasemat, sekä runsas majoitustarjonta. Uudistetulla rantabulevardilla on lisäksi viehättävä teemapuisto, ihanteellinen alue kävelyyn ja vapaa-ajanviettoon, ja baaripalvelut, luistinrata, polkupyöräkaista, luonnon nurmikko… El Reducto on ihanteellinen paikka nauttia uimarannasta, ostoksista, gastronomiasta ja miellyttävästä kävelystä meren äärellä.

Pituus
685 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Rauhalliset vedet
Localidad
Arrecife

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
3
9
262
262
10045