El Riscon ranta

Eksoottinen ranta Lanzarotella

Näkymistä nauttiminen Famaraan, La Graciosaan ja muihin Chinijon saariston osiin Lanzaroten pohjoisosassa on mukavaa paikasta riippumatta. Kuitenkin niistä nauttiminen samalla kun uit tyynessä, kristallinkirkkaassa ja virkistävässä meressä on paljon tyydyttävämpää. Tämä ja paljon muuta on tarjolla El Riscon rannalla, joka on rauhan ja hiljaisuuden tyyssija. Hienoa, kultaista hiekkaa oleva ranta sijaitsee Famaran kallioiden vieressä ja toimii vertailukohtana lepoa ja rauhaa etsiville.

Uintia El Ríossa La Graciosaa vastapäätä

Tälle hiljaiselle rannalle pääsee tietä pitkin Yéstä Mirador del Ríon läheltä tai veneellä Órzolasta tai La Graciosalta. Gracioserosin polku vie noin tunnissa rannalle ja läheisiin lahdelmiin, jotka ovat myös näkemisen arvoisia. Atlantin eri sinisen sävyt kutsuvat uimaan ja löytämään auringonpaisteen, joka aamuisin kätkee kallion. Seesteinen ja keidasmainen tunnelma on taattu siitä hetkestä lähtien, kun astut rannalle, aina lähtöön saakka.

Pituus
845 m
Nudist zone
Parking
Sin vigilancia
Viento
Oleaje moderado
Localidad
Teguise

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
3
9
262
262
10045