Flamingon ranta

Hauskaa lasten kanssa rauhallisella rannalla

Playa Blancassa Lanzaroten eteläosassa sijaitsee houkutteleva, valkohiekkainen Flamingon ranta. Se on täydellinen paikka perheen nuorimmille jäsenille tyynen vetensä ja hienon hiekkansa ansiosta, jotka takaavat monta tuntia hauskanpitoa lapsille sekä tietysti rauhaa ja hiljaisuutta muille perheenjäsenille. Flamingon rannan suihkut sekä aurinkotuolit ja -varjot tekevät auringonotosta vieläkin rentouttavampaa ja mukavampaa.

Liikuntaesteisille soveltuva ranta

200 metriä pitkän rannan ympärillä on viheralueita ja lepopaikkoja, ja lisäksi Flamingon rantaa reunustavalla rantakadulla on kauppoja ja kahviloita. Tämä ranta on käytettävissä ympäri vuoden, ja se soveltuu liikuntarajoitteisille. Uiminen, hiekkalinnojen rakentaminen lasten kanssa tai jäätelön syöminen rentouttavalla kävelyllä perheen kera ovat varmoja tapoja viettää ihanaa aikaa.

Pituus
250 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Rauhalliset vedet
Localidad
Playa Blanca

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
3
9
262
262
10045